1/6/11

Dia 5 de juny: Dia Mundial del Medi Ambient

El 15 de desembre de 1972, l'Assemblea General de l'ONU va designar el 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient ja que, en aquesta data, és va iniciar la Conferència sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Suècia.

Celebrat anualment des de la Declaració d'Estocolm sobre el Medi Ambient Humà de 1972, el Dia Mundial del Medi Ambient és el principal mitjà a través del qual les Nacions Unides:

  • Estimula la consciència mundial en matèria ambiental.
  • Promociona el comportament responsable de l'individu de manera que és garanteixi la sostenibilitat dels recursos naturals de què disposa el planeta.
  • Mostra la nostra responsabilitat per desenvolupar la prestació de serveis que no comportin un impacte sobre els recursos naturals i minimitzin els efectes sobre el medi ambient.

El lema d'aquest any, "Boscos: naturalesa al teu servei", posa de manifest la quantitat de valors essencials que ofereixen els boscos com a preservadors de la biodiversitat, així com la relació intrínseca existent entre la nostra qualitat de vida i la salut dels ecosistemes forestals.



Na SONIA ens ha facilitat aquesta web : Recursos TIC per E. Infantil y Primària en la que dóna una explicació molt interessant sobre el Dia Mundial del Medi Ambient, els temes d'anys anteriors i moltes activitats i jocs relacionats amb el tema.
Aquí en teniu uns quants, us animam a que la visiteu!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada